Salam Sejahtera. Adakah anda merancang untuk mengubahsuai kediaman,pejabat,taska atau ingin mengecat kediaman@pejabat sedia ada ? INGIN MEMBINA RUMAH KEDIAMAN BARU dengan menggunakan pinjaman dari BANK tempatan? Hubungi kami & kami bersedia membantu anda, dengan bajet yang NGAM.. hubungi kami. binakarya.e@gmail.com 013 - 6975013

Search This Blog

Ubahsuai Kediaman

Kami Juga Ada Menyediakan Perkhidmatan Ubahsuai Kediaman, Kerja -kerja Mengecat, Pendawaian Elektrik. Hubungi Kami 013 - 697 5013

11 November 2011

Membina Unit Kediaman Anda

RUMAH BANGLO / SEPARA BANGLO, IDAMAN ANDA…Anda mempunyaitanahdisekitar Melaka, Johor @ Seremban? Anda mahukan rumah KEDIAMAN di tanah anda sendiri? Anda mahukan rekabentuk rumah anda sendiri? Anda mahukan rekabentuk kediaman / banglo kami yang sedia ada?

Anda mahu menggunakan wang KWSP untuk membina banglo impian/kediaman anda? Anda mahu menggunakan pinjaman perumahan dari pihak bank? Anda mahukan pinjaman perumahan dari pihak kerajaan(bagi kakitangan kerajaan)?


KAMI MAMPU MEMBANTU UNTUK ANDA, MENCAPAI IMPIAN ANDA...

Selain dari projek kerajaan, landskap, paip retekulasi, kamijuga bersedia untuk membina unit rumah banglo / kediaman ditanah anda sendiri. Rekabentuk rumah adalah berdasarkan citarasa anda. Pinjaman perumahan dari pihak kerajaan atau pinjaman bank kami terima. Harga berpatutan dan'flexible'. Jangka masa pembinaan yang singkat.Keluasan binaan dan kemasan berdasarkan 'budget' anda. Lebih dari 20 rekabentuk/ design banglo/kediaman yang sedia ada untuk anda pilih.Rekabentuk banglo/kediaman 1 tingkat, 1 ½ tingkat dan 2 tingkat. Rekebentuk terkini dengan bahan binaan yang berkualiti.Khidmat nasihat profesional dari pihak kami.

JADIKAN IMPIAN ANDA, SATU REALITI.. HUBUNGI KAMI, BINAKARYA ENTERPRISE. 019 - 666 1881

No comments:

Post a Comment

!-- start -->

belajar jawi !!

KAMERA ONLINE

ShaShinKi.com - Malaysia's Online Camera Shop!
Tweet
Share

Sebarkan.